Innostava ja linjakas viestintä sitouttaa - sinut ja kohderyhmäsi

Viestintäpalvelu Scribo & Consuliten tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas, joka haluaa käyttää palvelua uudelleen ja suosittelee osaamistamme myös eteenpäin.

Scribon perustaja Tia Härkönen on toiminut viestinnän ja markkinoinnin parissa koko työuransa niin TV-toimittajana, ammattilehden päätoimittajana, viestinnän asiantuntijana kuin viestintä- ja markkinointipäällikkönä.

Kokemusta on 20 vuoden aikana kertynyt monelta toimialalta, kuten rahoituksesta, metsäteollisuudesta, logistiikasta, IT-sektorilta sekä ravintola- ja kiinteistöpalveluista. Myös erilaiset organisaatiot ovat tuttuja valtiotieteen maisterille, joka on työskennellyt niin julkishallinnon, pk-yrityksen, yhdistyksen kuin suurten globaalien yritysten palveluksessa. Kurkkaa Tian taustoja vaikkapa LinkedInissä fi.linkedin.com/in/tiaharkonen/ tai tule tutuksi Twitterissä @TiaHarkonen. Muistathan, että myös Viestintäpalvelu Scribo & Consulite löytyy niin Linkedinissä ja Facebookissa kuin Twitterissä tunnuksella @scriboinfo.

Työmme jälki kumpuaa arvoista

Meillä kaikilla on näkemys siitä, kuinka asiat sujuisivat paremmin. Viestinnässä erityisesti! Siksi arvomme 1) uskalla innostua, 2) kumppanuus ja 3) kunnioitus näkyvät vahvasti yrityksemme toiminnassa.  Arvomme näkyvät niin yhteistyössämme kanssasi, mutta myös niissä projekteissa, joissa mukana on verkostokumppaneitamme. Meillä kaikilla on sama lähtökohta tekemisessämme, jotta asiakkaanamme saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että perehdymme toimintaasi, rohkaisemme ja rohkaistumme toiminnastasi ja arvostamme sitä, mitä olemme kanssasi tekemässä. 

Blogi on oiva keino kertoa, tutustua ja inspiroitua.

Valkoisen sohvan syndrooma -blogi tarttuu hetkiin ja niistä kumpuaviin huomioihin.

Unelmat ovat tavoitteiden raaka-ainetta. Valkoinen sohva on monelle haave, jonka hankintaa kuitenkin emmitään. Kuka mistäkin syystä! Viestintäpalvelu Scribo & Consuliten perustajalle Tia Härköselle yrittäjyys on toteen käynyt valkoinen sohva. Se ei jätä ketään kylmäksi ja sillä istuessaan kiinnittää huomioita asioihin eri tavalla kuin ennen. Yrittäjänä Härkönen miettii tekstejä kirjoittaessaan myös yksittäisen tarinan antia asiakkaalle ja yhteistyökumppaneille. Tahtotilana on antaa vinkkejä ja välittää huomioita, joista on hyötyä muillekin kuin itselle. 

Istahda seuraan: valkoisensohvansyndrooma.blogspot.fi/